Zyre Kontabiliteti AKH
+355 68 838 3995

Klikoni to load map

Useful Information

Locality: Tirana, Albania

Phone Number: +355 68 838 3995

Address: AL, Rruga Artan Lenja, 61 1001, Albania Tirana, Albania

Followers: 2928

Opening hours

Monday:

Tuesday:

Wednesday:

Thursday:

Friday:

Saturday:

Sunday:

Reviews

Write a review

Posts

Zyre Kontabiliteti AKH
Live nga Universiteti Bujqësor Tiranë për të firmosur marrëveshjen e bashkëpunimit për studentët. PËR HERE TE PARE NE SHQIPERI, JEMI KRENAR ENDRRA JUAJ VIZIONI YNË
July 16, 2021, 1:00 PM
Zyre Kontabiliteti AKH
Na gjeni në stendën tone ne Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit sot. Suport për çdo student ENDRRA JUAJ VIZIONI YNË
July 9, 2021, 1:00 PM
Zyre Kontabiliteti AKH
June 27, 2021, 1:00 PM
Zyre Kontabiliteti AKH
Sot fillon trajnimi intensiv çdo ditë nga e hëna në të premte për Praktikë Pune /Alpha Web/Financa 5 /Deklarimet Online ENDRRA JUAJ VIZIONI YNË Praktikat e reja per këtë sezon pranë zyrës sonë do të rifillojne në muajin gusht... Pushime të mbara
June 20, 2021, 1:00 PM

Related listings

Zyre Kontabiliteti AKH

AL, Rruga Artan Lenja, 61 1001, Albania Tirana, Albania

+355 68 838 3995

Financial service Business and economy website

2,928 Followers