Zirkon Dent
+355 69 688 1422

Klikoni to load map

Useful Information

Locality: Vrap

Phone Number: +355 69 688 1422

Address: Bulevardi Zogu i Pare 1001 Vrap, Albania

Followers: 546

Opening hours

Monday:

Tuesday:

Wednesday:

Thursday:

Friday:

Saturday:

Sunday:

Reviews

Write a review

Posts

Rrjeti i klinikave Zirkon Dent kerkon te punesoje recepsioniste. Te interesuarit te na kontaktojne ne inbox.Rrjeti i klinikave Zirkon Dent kerkon te punesoje recepsioniste. Te interesuarit te na kontaktojne ne inbox.
July 12, 2021, 1:00 PM
Zirkon Dent
Ka ardhur koha te drejtoni dhembet tuaj per buzeqeshjen qe deshironi Dëshira juaj tashmë lehtësisht e realizueshme pranë klinikës tonë dhe me oferta. Konsulte dhe grafi falas. Riktheni buzëqeshjen me Zirkon Dent . Cilesi dhe Cmim... +355 69 704 0066 See more
June 24, 2021, 1:00 PM
Zirkon Dent
Zbardhim profesional i dhembeve Rezultat mjaft i arrire Zbuloni ofertat marramendese prane rrjetit te klinikave tona Zircon Na kontaktoni ne +355 69 704 0066 Ndodhemi ne Bulevardin Zogu i Pare dhe ne rrugen Don Bosko.
June 22, 2021, 1:00 PM
Zirkon Dent
Kërkon dhëmbë të bardhë dhe një buzëqeshje të përsosur? Dëshira juaj tashmë lehtësisht e realizueshme pranë klinikës tonë dhe me oferta. Konsulte dhe grafi falas. Riktheni buzëqeshjen me Zirkon Dent . Cilesi dhe Cmim +355 69 704 0066
June 18, 2021, 1:00 PM

Related listings

Zana e dhembit

+355 69 235 1205

General dentist Orthodontist Therapist Medical and health

478 Followers
Zirkon Dent

Bulevardi Zogu i Pare 1001 Vrap, Albania

+355 69 688 1422

Medical and health Cosmetic dentist Dentist & dental surgery

546 Followers