Zgara Korcare Komuna e Parisit
+355 69 897 5266

Klikoni to load map

Useful Information

Locality: Tirana, Albania

Phone Number: +355 69 897 5266

Address: Rruga Tish Dahia 1020 Tirana, Albania

Followers: 782

Opening hours

Monday:

Tuesday:

Wednesday:

Thursday:

Friday:

Saturday:

Sunday:

Reviews

Write a review

Posts

Zgara Korcare Komuna e Parisit
Tave patate me mish qengji ne sac ;)
July 2, 2021, 1:00 PM
Zgara Korcare Komuna e Parisit
Mish qengji ne sac ;)
June 25, 2021, 1:00 PM
Zgara Korcare Komuna e Parisit
Petull e fshirë
June 10, 2021, 1:00 PM
Zgara Korcare Komuna e Parisit
Për te apasionuarit e verërave!Për të shoqëruar mishin e kuq dhe mishin e bardhë.Shijen e verës italiane #Cardinvino tashmë e ofrojmë për ju www.cardinvino.com
June 5, 2021, 1:00 PM
Zgara Korcare Komuna e Parisit
E morët pushimin e dreës?A ndiheni të uritur?Ne jemi gati ejani dhe ju
May 17, 2021, 1:00 PM

Related listings

Zgara Tradita

Rruga Transballkanike, Rrethrrotullimi Omonia 9401 Vlorë, Albania

+355 69 259 2153

Restaurant Fast food restaurant

103 Followers
Zgara Korcare 2 restorant piceri Delivery

tek liqeni rruga sami frasheri 1019 Tirana, Albania

+355 69 654 2754

Barbecue restaurant Restaurant

508 Followers
Zgara Prezione

Vore-F.Kruje Km6 13455 Fushë-Prezë, Albania

+355 68 693 9015

Restaurant

798 Followers
Zgara Arfest

Rr. Haxhi Klemendi 05103 Fieri, Albania

+355 68 630 0008

Restaurant Bar & Grill Businesses Food & drink

512 Followers
Zejtaria Agroturizëm

Seferan 3008 Seferan, Albania

+355 67 630 6733

Restaurant

1,042 Followers
ZGARA Dumrea

41.319347, 19.773127 Tirana, Albania

+355 67 631 0566

Restaurant Bar & Grill

167 Followers
ZumKaiser Restaurant

41.488117, 19.696879 1502 Fushë-Krujë, Albania

+355 69 523 0175

Restaurant

608 Followers