Zgara Arfest
+355 68 630 0008

Klikoni to load map

Useful Information

Phone Number: +355 68 630 0008

Address: Rr. Haxhi Klemendi 05103 Fieri, Albania

Followers: 512

Opening hours

Monday:

Tuesday:

Wednesday:

Thursday:

Friday:

Saturday:

Sunday:

Tags

  • Restaurant
  • Bar & Grill
  • Businesses
  • Food & drink

Reviews

Write a review

Posts

Zgara Arfest
Princesh "Amla" edhe ! Të rritesh e shëndetshme me gjithë njerëzit e dashur!
July 3, 2021, 1:00 PM
Zgara Arfest
Live...
June 26, 2021, 1:00 PM
Zgara Arfest
Zgara Arfest tashmë shërben shumëllojshmëri mishrash e tavash në furrë! Bëni zgjedhjen e duhur që ditët e veçanta të kthehen në unike dhe të paharruara!
June 15, 2021, 1:00 PM
Zgara Arfest
Ne jemi pranë jush edhe për porosi speciale...
June 8, 2021, 1:00 PM

Related listings

Zgara Tradita

Rruga Transballkanike, Rrethrrotullimi Omonia 9401 Vlorë, Albania

+355 69 259 2153

Restaurant Fast food restaurant

103 Followers
Zgara Korcare 2 restorant piceri Delivery

tek liqeni rruga sami frasheri 1019 Tirana, Albania

+355 69 654 2754

Barbecue restaurant Restaurant

508 Followers
Zgara Prezione

Vore-F.Kruje Km6 13455 Fushë-Prezë, Albania

+355 68 693 9015

Restaurant

798 Followers
Zgara Arfest

Rr. Haxhi Klemendi 05103 Fieri, Albania

+355 68 630 0008

Restaurant Bar & Grill Businesses Food & drink

512 Followers
Zejtaria Agroturizëm

Seferan 3008 Seferan, Albania

+355 67 630 6733

Restaurant

1,042 Followers
ZGARA Dumrea

41.319347, 19.773127 Tirana, Albania

+355 67 631 0566

Restaurant Bar & Grill

167 Followers
ZumKaiser Restaurant

41.488117, 19.696879 1502 Fushë-Krujë, Albania

+355 69 523 0175

Restaurant

608 Followers