Zgara 2 Cunat
+355 69 340 0555

Klikoni to load map

Useful Information

Locality: Tirana, Albania

Phone Number: +355 69 340 0555

Followers: 679

Opening hours

Monday:

Tuesday:

Wednesday:

Thursday:

Friday:

Saturday:

Sunday:

Reviews

Write a review

Posts

Zgara 2 Cunat
Te Premten Ju mirpresim me Miqt e Zgares 2 Çunat! Rezervoni ne :0693400555
July 18, 2021, 1:00 PM
Zgara 2 Cunat
Kur artistet me te mire bashkohen tek Zgara 2 Çunat...çdo gje eshte perfekte Faleminderit Andi Shkoza , Artur Yzeiri dhe gjigandet Shabon Çela e Spartak Kurteshi dhe sherbeti Joni Xhomllikut Ju mirpresim çdo fundjave
July 6, 2021, 1:00 PM
Zgara 2 Cunat
Neser ju mirpresin 2 Çunat artista ANDI&TURI Vetem tek Zgara 2 Çunat
June 16, 2021, 1:00 PM

Related listings

Zgara DILO

Rruga Taulantia 374, Durrës 2001 Durrës, Albania

+355 69 259 5156

Barbecue restaurant Restaurant

120 Followers
Zgara 2 Cunat

+355 69 340 0555

Arts and entertainment Barbecue restaurant Live music venue Performance & event venue

679 Followers
Zeje

Rezidenca Kodra e Diellit 1001 Tirana, Albania

+355 68 402 0007

Arts and entertainment

159 Followers
ZgarateKorca

Rruga Prokop Mima 1001 Tirana, Albania

+355 69 840 2695

Barbecue restaurant Restaurant Bar & Grill

3,726 Followers
Zgara Korcare 2 restorant piceri Delivery

tek liqeni rruga sami frasheri 1019 Tirana, Albania

+355 69 654 2754

Barbecue restaurant Restaurant

508 Followers