Zenith Travel
+355 69 400 0016

Klikoni to load map

Useful Information

Locality: Tirana, Albania

Phone Number: +355 69 400 0016

Address: Kavaja street,Building 173, Apt 3 1001 Tirana, Albania

Website: www.zenithtravel.al

Followers: 63428

Opening hours

Monday:

Tuesday:

Wednesday:

Thursday:

Friday:

Saturday:

Sunday:

Reviews

Write a review

Posts

Zenith Travel
VENDET E FUNDIT! Budva - Kotor - Ulqin 3 ditë 69/person Datat e nisjes: 2, 9, 16, 23, 30 Korrik; 7, 14, 21, 28 Gusht.... Akomodimi në hotel: Hotel Monte Wiena 3* - 69/person Hotel Laguna 4* - 85/person Në çmim përfshihet: 1- Akomodimi në hotel. 2- Transporti me automjet komod. 3- Mëngjeset dhe darkat. 4- Guida gjatë udhëtimit. Nisjet tashmë kryhen nga Elbasani, Durresi dhe Tirana. Programi : http://zenithtravel.al/ture/fundjave-budva-kotorr/ #pushomezenith #jetomeemocion #enjoyzenithexperience #zenithtravel Na kontaktoni: Zenith 21 Dhjetori : +355 69 400 0016 [email protected] Pagesat mund ti kryeni: Raiffeisen Bank (Zenith Travel & Tours) Prane zyrave tona.
July 6, 2021, 1:00 PM
Zenith Travel
VENDET E FUNDIT! Sarandë - Ksamil 3 ditë 69/person Datat e nisjes: 2, 9, 16, 23, 30 Korrik; 6, 13, 20, 27 Gusht; 3, 10, 17, 24 Shtator.... Akomodimi në hotel: Hotel Vola 3* - 69/person Hotel Sunrays 3* - 69/person Hotel Mediterrane 4* - 89/person Hotel Selvia 4* - 89/person Në çmim përfshihet : 1- Akomodimi në hotel me 3* ose 4* (afër qendrës së Sarandës) 2- Transporti me automjet komod. 3- Mëngjesi edhe darka. 4- Përdorimi i pishinës (për hotel Mediterrane 4* dhe hotel Selvia 4*) 5- Guida shoqëruese gjatë udhëtimit. Nisjet tashmë kryhen nga Elbasani, Durresi dhe Tirana. Programi: http://zenithtravel.al/ture/sarande3dite/ #pushomezenith #jetomeemocion #enjoyzenithexperience #zenithtravel Na kontaktoni: Zenith 21 Dhjetori : +355 69 400 0016 [email protected] Pagesat mund ti kryeni: Raiffeisen Bank (Zenith Travel & Tours) Prane zyrave tona.
June 22, 2021, 1:00 PM
LEFKADA PART 1 - SUMMER HAS JUST BEGUN! Programet e udhëtimit: https://zenithtravel.al/ture/lefkada-3-dite1/... https://zenithtravel.al/ture/lefkada6dite/ #pushomezenith #jetomeemocion #enjoyzenithexperience #zenithtravel Na kontaktoni: Zenith 21 Dhjetori : +355 69 400 0016 [email protected] Pagesat mund ti kryeni: Raiffeisen Bank (Zenith Travel & Tours) Prane zyrave tona.
June 17, 2021, 1:00 PM
Zenith Travel
VENDET E FUNDIT! Dhërmi - Drimadhë - Llogara 3 ditë 89/P Datat e nisjes: 2, 9, 16, 23, 30 Korrik; 6, 13, 20, 27 Gusht; 3, 10, 17, 24 Shtator.... Hotel Mëhilli - 89/person Hotel Belle Vue (Me pishinë) - 89/person Vila Marko - 99/person Në çmim përfshihet: 1- Akomodimi në hotel 2 netë sipas përzgjedhjes suaj. 2- Transporti dhe shëtitjet me minibus/bus. 3- Mëngjeset edhe darkat. 4- Përdorimi i pishinës për hotel Belle Vue. 5- Guida gjatë gjithë udhëtimit. Nisjet tashmë kryhen nga Elbasani, Durresi dhe Tirana. Programi: http://zenithtravel.al/ture/riviera/ #pushomezenith #jetomeemocion #enjoyzenithexperience #zenithtravel Na kontaktoni: Zenith 21 Dhjetori : +355 69 400 0016 [email protected] Pagesat mund ti kryeni: Raiffeisen Bank (Zenith Travel & Tours) Prane zyrave tona.
June 15, 2021, 1:00 PM
Zenith Travel
Shijoni ditët e verës në Lefkada - Parga - Janinë 6 ditë 239/P! Datat e nisjes: 18, 25 Korrik; 1, 8, 15, 22 Gusht. Hotel Pegasos 3* (Mëngjes + Darkë)... Hotel Tesoro 3* (Mëngjes + Darkë) Hotel Ionian Star 4* (Mëngjes) Në çmim përfshihet: 1- Transporti me bus/minibus. 2- Akomodimi 5 netë në hotel. 3- Vaktet sipas hotelit të përzgjedhur. 4- Përdorimi i pishinës së hotelit (Hotel Tesoro & Ionian Star) 5- Shoqërues shqiptarë gjatë udhëtimit. Nisjet tashmë kryhen nga Elbasani, Durresi dhe Tirana. Programi: https://zenithtravel.al/ture/lefkada6dite/ #pushomezenith #jetomeemocion #enjoyzenithexperience #zenithtravel Na kontaktoni: Zenith 21 Dhjetori : +355 69 400 0016 [email protected] Pagesat mund ti kryeni: Raiffeisen Bank (Zenith Travel & Tours) Prane zyrave tona.
June 12, 2021, 1:00 PM
Zenith Travel
Destinacioni juaj i preferuar! Lefkada - Parga - Janinë 3 ditë 99/P Datat e nisjes: 9, 16, 23, 30 Korrik; 6, 13, 20, 27 Gusht; 3 Shtator.... Hotel Pegasos 3* (Mëngjes + Darkë) Hotel Tesoro 3* (Mëngjes + Darkë) Hotel Ionian Star 4* (Mëngjes) Në çmim përfshihet: 1- Transporti me bus/minibus. 2- Akomodimi 2 netë në hotelet përkatëse. 3- Vaktet sipas hotelit të përzgjedhur. 4- Përdorimi i pishinës së hotelit (Hotel Tesoro & Ionian Star) 5- Shoqërues shqiptarë gjatë udhëtimit. Nisjet tashmë kryhen nga Elbasani, Durresi dhe Tirana. Programi: https://zenithtravel.al/ture/lefkada-3-dite1/ #pushomezenith #jetomeemocion #enjoyzenithexperience #zenithtravel Na kontaktoni: Zenith 21 Dhjetori : +355 69 400 0016 [email protected] Pagesat mund ti kryeni: Raiffeisen Bank (Zenith Travel & Tours) Prane zyrave tona.
May 28, 2021, 1:00 PM

Related listings

Agjensi Zagoria Travel

sheshi karl topia zogu zi perball Ring center 1001 Tirana, Albania

+355 67 454 2627

Travel Agent Travel and transport

85,622 Followers
Zenith Travel

Kavaja street,Building 173, Apt 3 1001 Tirana, Albania

+355 69 400 0016

Travel and transport Travel company

63,428 Followers