Zeje
+355 68 402 0007

Klikoni to load map

Useful Information

Locality: Tirana, Albania

Phone Number: +355 68 402 0007

Address: Rezidenca Kodra e Diellit 1001 Tirana, Albania

Website: www.kodraediellit.com

Followers: 159

Opening hours

Monday:

Tuesday:

Wednesday:

Thursday:

Friday:

Saturday:

Sunday:

Reviews

Write a review

Posts

Zeje
Përmisoni ambientin tuaj duke shtuar vazo dekorative plot stil dhe elegancë Punuar me dorë në material qeramikë. Na shkruani ne DM për porosi ... #zeje #kodraediellit #visitzeje #ceramics #pottery #handmade #clay #art #ceramicart #ceramic #ceramica #design #homedecor #stoneware #interiordesign #porcelain #contemporaryceramics #sculpture #instapottery #ceramique #tableware #handmadeceramics #artist #ceramicsculpture #craft #potterylove #glaze #ceramicartist #handmadepottery #bhfyp
July 8, 2021, 1:00 PM
Zeje
Shtroni një tavolinë plot ngjyra dhe detaje Punuar dhe pikturuar me dorë në material qeramikë. Zeje ju ofron servise të mrekullueshme sipas formës dhe dizajnit që ju dëshironi. #zeje #kodraediellit #visitzeje #ceramics #pottery #handmade #clay #art #ceramicart #ceramic #ceramica #design #homedecor #stoneware #interiordesign #porcelain #contemporaryceramics #sculpture #instapottery #ceramique #tableware #handmadeceramics #artist #ceramicsculpture #craft #potterylove #glaze #ceramicartist #handmadepottery #bhfyp
July 2, 2021, 1:00 PM
Zeje
Sillni stil të ri në tryezën tuaj me pjata qeramike të punuara me dorë. #zeje #kodraediellit #visitzeje #ceramics #pottery #handmade #clay #art #ceramicart #ceramic #ceramica #design #homedecor #stoneware #interiordesign #porcelain #contemporaryceramics #sculpture #instapottery #ceramique #tableware #handmadeceramics #artist #ceramicsculpture #craft #potterylove #glaze #ceramicartist #handmadepottery #sushiplate
June 18, 2021, 1:00 PM
Zeje
Sipas një studimi, të kesh një bimë në tryezën tuaj mund të ndihmoj në uljen e nivelit të stresit gjatë ditës. Këto vazo qeramike janë ideale për ju Punuar me dorë në mënyrë artizanale. Pikturuar me dorë të lirë.... #zeje #kodraediellit #visitzeje #ceramics #pottery #handmade #clay #art #ceramicart #ceramic #ceramica #design #homedecor #stoneware #interiordesign #porcelain #contemporaryceramics #sculpture #instapottery #ceramique #tableware #handmadeceramics #artist #ceramicsculpture #craft #potterylove #glaze #ceramicartist #handmadepottery #sushiplate
June 7, 2021, 1:00 PM
Zeje
Keni nevojë për të blerë pjata të reja apo aksesorë për kuzhinën tuaj? Ejani dhe zbuloni produkete të punuara me dorë në material qeramikë të një cilësie të lartë. #zeje #kodraediellit #visitzeje #ceramics #pottery #handmade #clay #art #ceramicart #ceramic #ceramica #design #homedecor #stoneware #interiordesign #porcelain #contemporaryceramics #sculpture #instapottery #ceramique #tableware #handmadeceramics #artist #ceramicsculpture #craft #potterylove #glaze #ceramicartist #handmadepottery #sushiplate
May 25, 2021, 1:00 PM

Related listings

Zumba Albania

Tirana 1001 Tirana, Albania

Arts and entertainment

781 Followers
Zgara 2 Cunat

+355 69 340 0555

Arts and entertainment Barbecue restaurant Live music venue Performance & event venue

679 Followers
Zeje

Rezidenca Kodra e Diellit 1001 Tirana, Albania

+355 68 402 0007

Arts and entertainment

159 Followers