Qender Kursesh Zeit
+355 67 263 6666

Klikoni to load map

Useful Information

Locality: Tirana, Albania

Phone Number: +355 67 263 6666

Address: Rr. Barrikadave, Pall. 135/1, Shk. 1 1016 Tirana, Albania

Website: www.zeit.al

Followers: 2230

Opening hours

Monday:

Tuesday:

Wednesday:

Thursday:

Friday:

Saturday:

Sunday:

Reviews

Write a review

Posts

Qender Kursesh Zeit
Arritjet më të larta për nxënësit që dëshirojnë të ndjekin studimet universitare në Gjermani Këta mund të jeni edhe ju+355672636666zeit.al #sie #plannen #zusammen #mit #anderen #deutschlernen #deutschewoche #mehrere #studierende #zeit #qenderkurseshzeitmultilingualcenter #befriedigend #fachsprachprüfung #telcc1hochschule #tirana #arritjet #me #te #larta #tiranastudent #shqiperiapost #kohaeshtetani #zeitmultilingualcenter
July 10, 2021, 1:00 PM
A e shkruani gjuhën ashtu siç e flisni Mos mendoni se jeni të vetmit Lejoni imagjinatën,së bashku me kujtesën tuaj të përcaktojë drejtshkrimin e fjalëve zeit.al+355672636666 #qenderkurseshzeitmultilingualcenter #gjermane #data #juaj #drejtshkrimi #ich #habe #meinen #wecker #jetzt #endlich #damit #auchtirana #albanie #früh #aufstehen #permirsim
July 3, 2021, 1:00 PM
Qender Kursesh Zeit
6Pse festohet Dita Kombetare në Suedi? Shumë suedezë nuk e dinë vërtet, por ja një histori e shpejtë në sfond Që nga viti 1983, Suedia ka festuar Ditën e saj Kombëtare në 6 Qershor. Kjo është data në të cilën Gustav Vasa u zgjodh mbret në 1523, i cila hodhi themelin e Suedisë si një shtet i pavarur. Në të njëjtën datë në 1809, një kushtetutë e re, e rëndësishme u miratua në 1809 - një hap i rëndësishëm drejt demokracisë. Që nga viti 2005, Dita Kombëtare ka qenë një fest...ë kombëtare. Normalisht, Familja Mbretërore merr pjesë në një ceremoni në Skansen, muze i hapur i Stokholmit, në Ditën Kombëtare. Flamuri suedez blu dhe i verdhë është ngritur dhe fëmijët me kostume tradicionale i paraqesin Mbretit dhe Mbretëreshës buqeta me lule verore. Fëmijët në foto këtu janë Princesha Estelle dhe Princi Oscar para Pallatit Mbretëror në Ditën Kombëtare të vitit të kaluar. Bashkohuni në festën tonë dixhitale të Dielën për të parë përshëndetjet e tyre nga ky vit! zeit.al #hejdå #svenskarna #nationaldagen #normalt #kungafamiljen #barn #i #traditionella #kungliga #svenskaspråket #flisnisuedisht #qenderkurseshzeitmultilingualcenter #zmc #suedishtpro #tirana2021 #verepost See more
June 19, 2021, 1:00 PM
Qender Kursesh Zeit
2800 Ndjekës në rrjetet tona sociale2800falenderime për të gjithë ju që na keni besuar ndër vite ...që nga 2017 vazhdojmë në rritjeqëndra e gjuhëve të huaja Zeit Multilingual Center do të vazhdoj të sjelli metodat më të avancuara të mësimdhënies,duke plotësuar kërkesat tuaja për arritjen e qëllimeve tona të përbashkëta Nëse mendoni se mund të zhvillojmë më tutje idetë tuaja na shkruani [email protected] 35567263666... #perkushtim #cilesi #cmimekonkuruese #4 #vite #zeitmultilingualcenter #qenderkurseshzeit #anglisht #frengjisht #greqisht #suedisht #gjermanisht #online #ne #klase #tiranapost #faleminderit #per #besimin #individual #qendergjuhesh See more
June 1, 2021, 1:00 PM

Related listings

Qender Kursesh Zeit

Rr. Barrikadave, Pall. 135/1, Shk. 1 1016 Tirana, Albania

+355 67 263 6666

Language school Specialty School

2,230 Followers