Zana e dhembit
+355 69 235 1205

Klikoni to load map

Useful Information

Locality: Tirana, Albania

Phone Number: +355 69 235 1205

Website: zana-e-dhembit.business.site

Followers: 478

Opening hours

Monday:

Tuesday:

Wednesday:

Thursday:

Friday:

Saturday:

Sunday:

Reviews

Write a review

Posts

Zana e dhembit
E dini që çdo virozë veç rrufës, te fëmijët shkakton shpesh edhe otitis media nëpërmjet tubit të Eustakut, i cili te fëmijët e vegjël është horizontal, ndryshe nga të rriturit. Gjithashtu mos harroni të ndryshoni furçën tuaj pas çdo gjëndje virale. Kujdesuni për veten & fundjavë të mbarë miq!
July 13, 2021, 1:00 PM
Zana e dhembit
Në një natë sublime si kjo i uroj të gjithë besimtarëve muslimanë agjerim, sakrifica dhe lutje të pranuara! Mbarësi e begati në familje!
June 28, 2021, 1:00 PM
Zana e dhembit
Ortodonti është i pari profesionist që mund të marrë vendime në lidhje me mbarëvajtjen e zhvillimit të fytyrës dhe buzëqeshjes së pacientëve të vegjël (dr.A.Fortini)
June 17, 2021, 1:00 PM
Zana e dhembit
Higjiena dentare më shumë se një detyrë e përdishme duhet menduar si një zakon i pashmangshëm i një stili jetese të shëndetshëm. Nga studimet rezulton se 30% e fëmijëve 2-5 vjeç kanë të paktën një kavitet dhe incidenca rritet në 50% për fëmijët 5-7 vjeç. E si çdo zakon, e vetmja periudhë e veshtirë janë 3 javët e para në të cilën larja e dhëmbëve duhet të bëhet shfaqja më argëtuese në familje. Niset që gjatë laktacionit me një pecetë të butë të lagur, për të larguar mbetjet ...e qumështit të gjirit ose formulë (sidomos gjatë daljes së kicave, për të mbajtur gingivat e shëndetshme), vazhdohet gjatë daljes së kicave me furcat e silikonit me kokë të vogël ose ato që vendosen mbi gisht, ndërkohë që fëmijën e kemi në prehër ose qëndrojme pas shpinës së tij, prpara pasqyrës, për ta bërë proçesin sa më komod për të. Nqse fëmija reziston, shtojmë dozën e argëtimit duke i vendosur një lodër përballë, që ta shohë ndërkohë që që furçojmë, i flasim\ këndojmë, e lëmë të eksplorojë furçën ndëkohë që ne vetë i japim shembullin e mirë. E rëndësishme është gjithashtu të shmanget mbajtja e biberonit me qumësht ose lëngje të ëmbla për një kohë të gjatë (shmanget kariesi i biberonit), shmangia e ëmbëlsirave të shpeshta dhe e ushqimeve ngjitëse mbi sipërfaqet e dhëmbëve. Nqse vihet re gjakosje e shpeshtë e gingivave, duhet të bëhet vizita te dentisti pedatrik duke nisur nga viti i parë i jetës, proçedurë kjo e cila është mirë të shoqërohet edhe me fluorizimin lokal. See more
June 2, 2021, 1:00 PM

Related listings

Zana e dhembit

+355 69 235 1205

General dentist Orthodontist Therapist Medical and health

478 Followers
Zirkon Dent

Bulevardi Zogu i Pare 1001 Vrap, Albania

+355 69 688 1422

Medical and health Cosmetic dentist Dentist & dental surgery

546 Followers