Drejtoria Rajonale e Punësimit Tiranë

Klikoni to load map

Useful Information

Locality: Tirana, Albania

Address: Rr.Rifat Bodinaku Tirana, Albania

Website: www.puna.gov.al

Followers: 15973

Opening hours

Monday:

Tuesday:

Wednesday:

Thursday:

Friday:

Saturday:

Sunday:

Reviews

Write a review

Posts

Drejtoria Rajonale e Punësimit Tiranë
July 19, 2021, 1:00 PM
Drejtoria Rajonale e Punësimit Tiranë
Roland Duka U regjistrua prane zyres se punes Tirane, pas intervistave te realizuar ne zyren e punes, u punesua si operator i sigurisë në mbikqyrjen e kamerave, ne kompanine Albstar ... Suksese Roland See more
July 2, 2021, 1:00 PM
Drejtoria Rajonale e Punësimit Tiranë
Andi Bardhi U regjistrua si punëkërkues pranë Zyrës së Punës Tiranë në kërkim të një mundësie punësimi. Ai u ndërmjetësua dhe u punësua pranë subjektit Vodafone Albania në pozicionin e punës, puno nga shtëpia si Agjent të Shërbimit ndaj Klientit.... I urojmë Andit Punë të mbarë!
June 17, 2021, 1:00 PM
Drejtoria Rajonale e Punësimit Tiranë
Në bashkëpunim me Albanian Skills, zhvilluam aktivitetin Orientimi në Karrierë ne Mënyrë të Pavarur me të rinj maturante të shkollave profesionale, pran...ë Qendrës së Formimit Profesional, Tirana 4. Të rinjtë nga shkollat profesionale të qarkut të Tiranës u orientuan duke përdorur website-in e AKPA-s mbi shërbimet e zyrës së punës si edhe mundësitë nga të cilat ata mund të përfitojnë. Aktiviteti kishte si qëllim: Ndërgjegjësimin e të rinjve për shërbimet e karrierës, punësimit dhe institucioneve që punojnë për t’i aftësuar ata dhe për ti integruar në tregun e punës. Nxitjen e tyre që në mënyrë të pavarur të bëjnë eksplorimin e mundësive që u përshtaten sipas profilit të tyre. Në aktivitet ishin prezent përfaqësues nga AKPA, Zyra e Punës Tiranë, Albanian Skills si edhe nga shkollat profesionale të profileve të ndryshme.
May 30, 2021, 1:00 PM

Related listings

Zyra Vendore Arsimore BERAT

Rruga "Mihal Komneno" 5001 Berat, Albania

+355 32 234 850

Government organisation Community organisation

5,673 Followers
Zyra e Gjendjes Civile Librazhd

Sheshi Gjorg Golemi 3401 Librazhd, Albania

Government organisation Community organisation

1,056 Followers
Zeri Rinor Puke

Rruga "Ymer Puka", pallati nr.28, shk.nr.1, Puke 4401 Pukë, Albania

Community organisation Youth organisation

585 Followers
ZDB

+355 69 810 1399

Community organisation Non-governmental organisation (NGO) Non-profit organisation

1,837 Followers
Drejtoria Rajonale e Punësimit Tiranë

Rr.Rifat Bodinaku Tirana, Albania

Government organisation Community organisation

15,973 Followers