Zhbllokime Celularesh Online
+355 85 227 206

Klikoni to load map

Useful Information

Locality: Sarandë

Phone Number: +355 85 227 206

Address: Lagia nr 3 9701 Sarandë, Albania

Website: zhbllokimecelularesh.com

Followers: 501

Opening hours

Monday:

Tuesday:

Wednesday:

Thursday:

Friday:

Saturday:

Sunday:

Reviews

Write a review

Posts

Zhbllokime Celularesh Online
July 10, 2021, 1:00 PM
Zhbllokime Celularesh Online
Alcatel hapen te gjitha modelet duke filluar 500 - 1500 pa perjashtim dhe modelet e fundit
June 28, 2021, 1:00 PM
Zhbllokime Celularesh Online
Blackberry modelet me te shumta hapen duke filluar nga 500 - 1500 me perjashtim te disa modele te reja ka kosto tjeter
June 23, 2021, 1:00 PM
Zhbllokime Celularesh Online
AMC A5 mund ta hapni per te gjitha kartat per vetem 1000 leke ose 8.3 $
June 13, 2021, 1:00 PM

Related listings

Zhbllokime Celularesh Online

Lagia nr 3 9701 Sarandë, Albania

+355 85 227 206

Professional service

501 Followers
Zbukuroj TAKSI Nusesh SEMAN

SEMAN mario Seman, Albania

+355 68 616 2020

Professional service

172 Followers