Zgara Prezione
+355 68 693 9015

Klikoni to load map

Useful Information

Locality: Fushë-Prezë, Tiranë, Albania

Phone Number: +355 68 693 9015

Address: Vore-F.Kruje Km6 13455 Fushë-Prezë, Albania

Followers: 798

Opening hours

Monday:

Tuesday:

Wednesday:

Thursday:

Friday:

Saturday:

Sunday:

Reviews

Write a review

Posts

Zgara Prezione
100% bio pula fshati,me qull dhe pilaf per pronotim 0686939015 ju faliminderit.
July 18, 2021, 1:00 PM
Zgara Prezione
Ejani te provoni ushqimin tone sherbim dhe cilesi .
July 13, 2021, 1:00 PM
Zgara Prezione
Nje mbremje e kendshem ju mirpresim.
June 24, 2021, 1:00 PM
Zgara Prezione
Esht kenaqesi te jesh ne sherbimin e juaj
June 9, 2021, 1:00 PM
Zgara Prezione
May 24, 2021, 1:00 PM

Related listings

Zgara Korcare Komuna e Parisit

Rruga Tish Dahia 1020 Tirana, Albania

+355 69 897 5266

Restaurant

782 Followers
Aiden zgara korçare

Prane rruga ura 033 Vlona, Albania

+355 69 394 3847

Restaurant Bar & Grill Businesses Food & drink Beer garden Gastropub

519 Followers
ZgarateKorca

Rruga Prokop Mima 1001 Tirana, Albania

+355 69 840 2695

Barbecue restaurant Restaurant Bar & Grill

3,726 Followers
Zgara Tradita

Rruga Transballkanike, Rrethrrotullimi Omonia 9401 Vlorë, Albania

+355 69 259 2153

Restaurant Fast food restaurant

103 Followers
Zgara Korcare 2 restorant piceri Delivery

tek liqeni rruga sami frasheri 1019 Tirana, Albania

+355 69 654 2754

Barbecue restaurant Restaurant

508 Followers
Zgara Prezione

Vore-F.Kruje Km6 13455 Fushë-Prezë, Albania

+355 68 693 9015

Restaurant

798 Followers
Zgara Arfest

Rr. Haxhi Klemendi 05103 Fieri, Albania

+355 68 630 0008

Restaurant Bar & Grill Businesses Food & drink

512 Followers