Zepa Natyral
+355 69 707 0123

Klikoni to load map

Useful Information

Locality: Tirana, Albania

Phone Number: +355 69 707 0123

Address: Rruga "Beqir Luga", Tirane 1001 Tirana, Albania

Website: zepanatyral.al

Followers: 20999

Opening hours

Monday:

Tuesday:

Wednesday:

Thursday:

Friday:

Saturday:

Sunday:

Reviews

Write a review

Posts

Për nje dietë të balancuar dhe të shëndetshme, sigurohuni që produktet e përdorura të jenë 100% Natyrale! Për këtë kemi menduar ne, pasi të gjitha të mirat e natyrës gjenden në çdo paketim që mban vulën Zepa Natyral! 100% Shqiptare - 100% Natyrale
July 14, 2021, 1:00 PM
Kosi Zepa Natyral Për çdo vakt, çdo ditë, në çdo tryezë! Shija e vërtetë e kosit 100% natyral, produkt 100% shqiptar!
July 2, 2021, 1:00 PM
Mënyra më e mirë për të nisur mëngjesin është me një gotë qumësht Zepa Natyral Po ti me çfarë preferon t’a shoqërosh qumështin e mëngjesit?
June 13, 2021, 1:00 PM
Mënyra më e sigurt për t’u kujdesur për veten është të zgjedhësh të ushqehesh shëndetshëm me produkte cilësore dhe 100% natyrale. Përveç djathit të dhisë, hirra që përftohet prej tij, pasuron mrekullisht dietën tuaj duke ju siguruar një sërë përfitimesh shëndetësore, si: -furnizim të kockave me kalcium -sasi të kënaqshme të proteinave dhe vitaminave, duke forcuar sistemin imunitar dhe rritur performancën e aktivitetit fizik... -vlera dietike, tretje e lehtë dhe e shpejtë -pastrimin e mëlçisë dhe detoksifikim të trupit tuaj Duke e bërë këtë produkt të sugjerueshëm për çdo moshë. Ndaj sigurohuni gjithmonë të zgjidhni më të mirën për tryezën tuaj! Zepa Natyral, Shija që Duam!
May 27, 2021, 1:00 PM

Related listings

ZYRAT " BAR

Rrajce Librazhdi, Albania

Local business

611 Followers
ZGARA Korcare Origjinal 1

Ali demi, Rruga Leopold Bertold 1001 Tirana, Albania

+355 69 220 8931

Local business

4,054 Followers
Zgjidhja

Ismail Qemali 1001 Tirana, Albania

Local business

33,520 Followers
Per Te Gjithe Ata Qe Jane Nga Zhabokika e Beratit

gorica xxxxxx Berat, Albania

6946062648

Local business

532 Followers
Zana flowers

Rruga 'Luigj Gurakuqi ' zana Lezha, Albania

+355 68 299 1680

Local business

1,508 Followers
Zepa Natyral

Rruga "Beqir Luga", Tirane 1001 Tirana, Albania

+355 69 707 0123

Local business

20,999 Followers
Zenit

Bulevardi Bajram Curri, P. Agimi, Nr.1 1000 Tirana, Albania

+355 4 227 1641

Local business

1,353 Followers