Zyra Vendore Arsimore BERAT
+355 32 234 850

Klikoni to load map

Useful Information

Locality: Berat, Albania

Phone Number: +355 32 234 850

Address: Rruga "Mihal Komneno" 5001 Berat, Albania

Website: darberat.edu.al

Followers: 5673

Opening hours

Monday:

Tuesday:

Wednesday:

Thursday:

Friday:

Saturday:

Sunday:

Reviews

Write a review

Posts

Zyra Vendore Arsimore BERAT
Të dashur maturantë, Sipas angazhimit tonë, ne analizuam me shumë kujdes çdo shqetësim tuajin dhe të mësuesve mbi testin e matematikës në Maturën Shtetërore dhe... pas vlerësimit të të gjitha testeve, duke marrë në konsideratë vështirësitë e këtij viti shkollor, me vendim unanim të Komitetit të Maturës Shtetërore, kemi vendosur uljen e kufirit minimal të kalueshmërisë dhe atë të pikëve për çdo notë. Shumë suksese në sezonin e vjeshtës atyre që nuk ia dolën dot të jenë kalues dhe urimet më të përzemërta të gjithë të tjerëve, sidomos 1,820 nxënësve nga e gjithë Shqipëria që kanë marrë notën 10. Rezultatet e këtij provimi i gjeni në linkun: http://qsha.gov.al/infos/matura_2021//rezultate_d2_2021.pdf
July 18, 2021, 1:00 PM
Zyra Vendore Arsimore BERAT
Ruajtja e gjuhës shqipe, kulturës, traditave dhe identitetit tonë kombëtar tek diaspora ishin kryefjalë e takimit të sotëm me mësues nga #diaspora, kolegun Pand...eli Majko, homologen nga Kosova Arbërie Nagavci, e përfaqësues të institucioneve tona të arsimit dhe të punëve të jashtme. Do të vijojmë të punojmë me përkushtim maksimal për të qenë sa më efikas në punën tonë në fushën e arsimit për brezat e rinj shqiptarë që po rriten përtej kufijve.
July 5, 2021, 1:00 PM
Zyra Vendore Arsimore BERAT
Me rastin eDitës Botërore të Refugjatëve, mirëprita me shumë kënaqësi në zyrën time në #MASR një grup fëmijësh e prindërish refugjatë, së bashku me përfaqësues... të #UNHCR dhe shoqërisë civile në Shqipëri. Jam me të vërtetë e lumtur që #udhëzimi më i fundit i MASR ka thjeshtuar dhe modernizuar procedurat administrative për regjistrimin e këtyre fëmijëve në institucionet arsimore parauniversitare publike. Ky është një hap modest, por shumë domethënës për integrimin e tyre të shëndetshëm në shoqërinë tonë, duke respektuar të drejtën e tyre të arsimimit si të gjithë fëmijët e tjerë. Së bashku ne shërojmë, mësojmë dhe shkëlqejmë është edhe #sllogani i kësaj dite të shënuar nga #OKB, e cila ecën përkrah politikave tona të gjithëpërfshirjes dhe vjen si një #apel i fortë për mbarë shoqërinë që mbështetja ndaj kësaj kategorie vulnerabël duhet të rritet gjithnjë e më shumë. #MeRefugjatët #WithRefugees
July 2, 2021, 1:00 PM
Ftoj të gjithë kandidatët të cilët dëshirojnë të ushtrojnë profesionin e mësuesit, të aplikojnë në portalin "Mësues Për Shqipërinë": https://mesuespershqiperine....al/Account/Aplikim Ju informoj se aplikimet do të jenë të hapura deri më datë 30 qershor 2021. Suksese të gjithëve!
June 17, 2021, 1:00 PM

Related listings

Zyra Vendore Arsimore BERAT

Rruga "Mihal Komneno" 5001 Berat, Albania

+355 32 234 850

Government organisation Community organisation

5,673 Followers
Zyra e Gjendjes Civile Librazhd

Sheshi Gjorg Golemi 3401 Librazhd, Albania

Government organisation Community organisation

1,056 Followers
Zeri Rinor Puke

Rruga "Ymer Puka", pallati nr.28, shk.nr.1, Puke 4401 Pukë, Albania

Community organisation Youth organisation

585 Followers
ZDB

+355 69 810 1399

Community organisation Non-governmental organisation (NGO) Non-profit organisation

1,837 Followers
Drejtoria Rajonale e Punësimit Tiranë

Rr.Rifat Bodinaku Tirana, Albania

Government organisation Community organisation

15,973 Followers