Shkolla 9-vjecare "ZEQO DERMYSHI" Mashan

Klikoni to load map

Useful Information

Address: Mashan 3318 Gramshi, Albania

Followers: 510

Opening hours

Monday:

Tuesday:

Wednesday:

Thursday:

Friday:

Saturday:

Sunday:

Tags

  • Businesses
  • Education
  • Primary School
  • School

Reviews

Write a review

Posts

Klasa e trete: Dhelpra dhe lejleku Mesuesi i Klases: Gezim Dyrmyshi
July 15, 2021, 1:00 PM
Shkolla 9-vjecare
July 3, 2021, 1:00 PM
Shkolla 9-vjecare
Krijime nga nxenesit e klases 5 Mesuese kujdestare : Mimoza Liçi
June 20, 2021, 1:00 PM
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3753868824674648&id=594508453944050
June 17, 2021, 1:00 PM
Kenge per festen e 28 -29 Nentorit nga Klasa V, viti 2020
June 2, 2021, 1:00 PM

Related listings

Shtepia e Okazioneve

rruga. hajdar dushi durres Durrësi, Albania

+355 69 815 2200

Shopping & retail Businesses

1,767 Followers
590 Followers
Zgara Arfest

Rr. Haxhi Klemendi 05103 Fieri, Albania

+355 68 630 0008

Restaurant Bar & Grill Businesses Food & drink

512 Followers
Zig-Zag

Rruga Hamz Kazazi 4000 Shkodra, Albania

+355 67 214 0641

Businesses Food & drink Cafe Coffee shop

751 Followers
Shkolla 9-vjecare "ZEQO DERMYSHI" Mashan

Mashan 3318 Gramshi, Albania

Businesses Education Primary School School

510 Followers